Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

BIS külgedega haagised

Leitud üksuste arv: 19

UNITRAILER haagised täiendavate BIS külgedega, mis suurendavad haagise transpordipinda. Tänu lisakülgedele saate haagisel transportida rohkem kaupa. Meie haagistele saate paigaldada ühe või kaks täiendavat bis-külge, mille tulemuseks on haagise transpordipinna kõrgus kuni 96 cm kolmepoolsete külgedega haagiste puhul . Telli lisakülgedega haagis Poola või Euroopa aadressile otse tootjalt. Kohaletoimetamine 24 tunni jooksul pärast tellimuse esitamist koos registreerimisel nõutavate täielike dokumentidega.

Lisakülgedega haagised

Lisakülgedega haagise ostmine on parim viis seda tüüpi sõiduki ostmisel alati tekkiva probleemi ehk ruumipuuduse lahendamiseks. Haagist valides tead tavaliselt, mida sellega kõige sagedamini vead. Kõige parem oleks tellida võimalikult pikk haagis, kuid esiteks tõuseb haagiste hind koos pikkusega ja teiseks, mida pikem on haagis, seda kehvem on manööverdada.

Seetõttu võib optimaalseks lahenduseks olla ühe BIS-külgedega haagise ostmine, mis asetatakse põhikülgedele, suurendades nii transpordipinna kõrgust. Meie haagistele saate paigaldada kuni kahel tasandil täiendavaid külgi, saades KOLME küljega ja peaaegu meetri kõrguse haagise. Lisaküljed on terasest, mis teeb need väga vastupidavaks ja neile saab toetuda igasugusele kaubale, mida näiteks ainult kõrge raamiga haagisega teha ei saa.


Küljepikendustega haagised

Me ei vaja alati kõrget laadimisruumi ja siis näeme ühe külgpikendusega haagise ostmise eeliseid, nimelt nende kiiret lahtivõtmist. Mõeldud ja haagistega ideaalselt sobitatud, saab neid eemaldada vaid kahe mutrivõtmega mõne minutiga. Need on täielikult tsingitud, nii et saate need panna garaaži või laoruumi ilma rooste pärast muretsemata ja kasutada neid ainult siis, kui neid uuesti vajate.

Meie veebipoest haagise tellimisel tasub kaaluda küljepikenduste ostu. Otsustades osta need koos haagisega, säästate saatmiskuludelt, mis on kauba suurte mõõtmete tõttu üsna kulukas. Seega vaadake meie BIS-külgedega haagiseid ja tellige endale sobiv kohe. Ärge unustage ka tasast katet või presendiga raami, et kaitsta transporditavaid esemeid vihma, tolmu või lume eest. Saate need hõlpsasti paigaldada ka lisapikendustele.

otsing Auto haagised
pixel