Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Haagised vedrudel

Leitud üksuste arv: 1

Vedruga autohaagised GVM-iga (lubatud täismass) kuni 750 kg. Varustatud vastupidavate vedrudega, mis tagavad mugava sõidu iga koormaga. Tegemist on vedrudel pakihaagistega ning sobivad ideaalselt nii kodus kui ka ettevõttes nii pagasi, kauba kui ka materjalide veoks. Saadame need kulleriga ükskõik millisesse kohta Poolas 24 tunni jooksul pärast tellimuse esitamist.

Vedruhaagised

Autohaagised vedrudel

UNITRAILERi toodetud vedrudel haagist iseloomustavad väga head sõiduomadused. Vedru koos amortisaatoriga töötab hästi nii tühja haagise kui ka eriti tugevalt koormatud haagise korral, tagades sõidumugavuse põrgatusteta. Vedru eluiga on väga intensiivsel kasutamisel haagise täiskoormuse kasutamisel pikem kui standardse juhttelje oma. Paljud inimesed, kes kavatsevad peaaegu iga päev oma haagistega sõita, eelistavad sel põhjusel vedruhaagiseid .



Vedruhaagised

Meie veebipoes saadaolevatel vedrustusega haagistel on lisaks tiisli kallutamise funktsioon. Tänu sellele saate oma haagise transpordipinda kallutada ning lahtist materjali, niidukit või muud varustust, mida sellel transpordite, on lihtsam maha või peale laadida. Meie auto vedruhaagised on täielikult tsingitud ja valmistatud väga tugevatest materjalidest. Oleme kindlad oma toodete kõrgeimas kvaliteedis, mistõttu anname neile 2-aastase garantii. UNITRAILER vedrustusega haagiseid saab vabalt konfigureerida, lisades täiendavaid täis- või võrgukülgi, presentkatteid, erineva kõrgusega nagid ja muid tarvikuid, nt põrandahoidikud, vargusvastane kaitse ja palju muid elemente, mis muudavad teie haagise veelgi funktsionaalsemaks. Kui teil on vedruhaagiste kohta küsimusi, millele te pole veel vastust leidnud või soovite tellimust esitada, võtke meiega ühendust meili, vestluse või telefoni teel.

otsing Auto haagised
pixel