Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Raamiga haagised

Leitud üksuste arv: 20

40 cm või 80 cm kõrguse raami ja veekindla kattega haagised. See on meie haagiste populaarseim versioon oma suurepärase kasutusmugavuse tõttu. Kõikidel raamiga haagistel on kallutuslaud ja taga kate. Tarnime need kulleriga ükskõik millisesse kohta Poolas või Euroopas 24 tunni jooksul pärast tellimuse esitamist koos registreerimisdokumentide komplektiga.

Raamiga haagised

Kõrge riiuliga haagised

Raamiga autohaagised on maanteedel ühed populaarsemad haagised. Need on eriti populaarsed, sest ostes selle haagise versiooni, säästame end paljudest probleemidest, näiteks tormi või lumetormi ajal. Kõrge raamiga tent ei kaitse mitte ainult transporditavat kaupa vihma, päikese või lume eest, vaid kaitseb ka transpordipinda . Viimane saab erinevalt transporditavatest asjadest ka mahalaadimisel kahjustustele. Kõrge raamiga haagised lahendavad selle probleemi, muutes nende põranda väga heas seisukorras palju kauemaks.


Raami ja kõrge presendiga haagised

Hoolimata asjaolust, et sellisel kujul kasutatakse peaaegu alati raamiga haagiseid, on presendiga raam lisaelemendid, mida saab vajadusel eemaldada ja lahti võtta . Need ei ole haagisega püsivalt ühendatud ja nende lahtivõtmine on väga lihtne, nii et see ei võta palju aega ja seda saab teha ainult kahe võtmega.

Raamiga haagiste puhul on väga oluline raami õige kuju ja kõrgus. Meie kauplusest leiate viilraamiga haagised . Tänu sellisele kujule langeb sõidu ajal presendi ülaosast vabalt vihma ja lund. Mida kõrgem on raam, seda suurem on õhutakistus ja seega ka haagist vedava auto kütusekulu. UNITRAILERis saadaolevad raamiga haagised on 40 või 80 cm kõrgused, tänu millele ei ulatu haagised enamiku autode kerest kõrgemale, muutes need teel olles peaaegu märkamatuks.

otsing Auto haagised
pixel