Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Vedrustuse komponendid

Leitud üksuste arv: 1

Haagise vedrustuselemendid sobivad suurepäraselt kaabli pistiku peitmiseks, kui haagis on pargitud. Lisaks kaitseb AL - KO käepide pistikut muutuvate ilmastikutingimuste eest. Pakutavad käepidemed sobivad 7 ja 13 kontaktiga pistikutele. Tutvuge alloleva pakkumisega ja valige konksupallile õiget tüüpi käepide või kate tootja Winterhoff .

Vedrustuse komponendid

Haagise pistikuhoidikud

Soovitame tutvuda tootja AL pistikute pakkumisega. KO . Haagiste komponente ja osi pakkuv Saksamaa liider tagab pika kasutusea. Tänu kvaliteetsele töökvaliteedile kasutavad oma sortimenti paljud ettevõtted üle maailma. Käepideme paigaldamine on äärmiselt lihtne ja võtab sõna otseses mõttes paar minutit! Lihtsalt keerake see haakekonksu lähedal asuva haagise tiisli külge. Käepide hoiab pistiku puhtana ja kaitseb seda kahjustuste eest. Kui teil on küsimusi, võtke ühendust meie filiaaliga. Meie spetsialistid selgitavad kõiki pakutavate haagiseosadega seotud küsimusi. Ostetud kaubal on põhjust avaldamata 30- päevane tagastusperiood.

Konksupalli kate

Winterhoffi haakekonksu kuulkate on valmistatud kvaliteetsest kummist . Pakutav kate sobib enamikele kerghaagiste haakeseadmetele, näiteks: AL - KO või KNOTT . Otsustades osta konksupallile katte, ei kaitse see mitte ainult korrosiooni eest, vaid ka tänu sellele, et see on vastupidav ilmastikutingimustele, tagab pika kasutusea!

pixel