Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Haakeseadmed ja ülejooksuseadmed

Leitud üksuste arv: 91

Haakeseadmed haagistele ja ülejooksuseadmed piduritega haagistele. Kas hoolite haagise turvalisest ühendamisest autoga? Hoolitse selle eest, ostes uue haakeseadme. Meie kauplusest leiate väga heade hindadega haakeseadmed AL-KO , KNOTT , WINTERHOFF ja STEELPRESS haagistele täismassiga 700-3500 kg.

Haagise haakeseadmed

Haagise haakeseadmed

Haagise haakeseadmeid kasutatakse haagise ühendamiseks sõidukiga. Eristatakse "V" veotiislit , "T", ruudukujulist veotiisli või torukonksu . Me eristame neid maksimaalse lubatud DMC, konksu kuulile avaldatava rõhu ja kinnitusavade vahekauguse järgi. Meie e-poes saadaolevate haakekonksude puhul leiab tootekaardilt kogu info, mis on vajalik nende valimiseks antud haagise mudeli jaoks.
Haagise haakeseadmed on varustatud kulumisindikaatoriga, mis aitab teil kindlaks teha, millal on aeg parajasti istuv haakekonks välja vahetada. Lihtsustus, mida kasutatakse standardvarustuses ka enamiku haakeseadmete puhul, on haakeseadme korrektsuse näidik. Tänu sellele saame olla kindlad, et haagise ühendus autoga on õige ja see ei ühendu sõidu ajal lahti.

Ülejooksupiduriga haagiste haakeseadmed

Ülejooksupiduriga haagiste haakeseadmeid nimetatakse ka ülejooksuseadmeteks. Sellisel juhul on toode terve element, mis sisaldab nii lööki kui ka pidurit ja terasest korpust, mis neid ühendab. Ülejooksuseadmete puhul on võimalik komplekti üksikuid osi välja vahetada. Ülejooksuseadmete kuulhaakeseadmeid ja amortisaatoreid saab osta eraldi.
Ülesõiduseadmeid kasutatakse raskete haagiste jaoks, mida pidurdatakse täismassiga üle 750 kg. Neid kasutatakse ülejooksupiduri käitamiseks ja need on kinnitatud autohaagiste ja puksiirautode veotiislite külge. Kergete haagiste puhul pole pidurit vaja paigaldada. Seda ei nõua seadus ja jõud, mis mõjuvad kuni 750 kg täismassiga haagisega sõitmisel. Suuremate haagiste puhul on aga ülejooksupidur vajalik. Selle kasutamine tagab ohutuse haagise vedamisel ja vähendab sõiduki pidurite kulumist.

Haakekonksud auto haagisele

Sõiduauto haagisel kuluvad haakeseadmed seda rohkem, mida rohkem koormaid haagisele kantakse. Kui haagist kasutatakse sageli ja praktiliselt täiskoormusega, tuleb haakekonksu vahetada palju sagedamini. Haakekonksu kulumist tasub kontrollida enne igat haagisega sõitu.
Haagise konksud on ainsad elemendid, peale katkendliku kaabli, mis ühendab haagist sõidukiga. Haakekonksu täpne istuvus, mis peaks olema täielikult pesas, ja haakekonksu lukk tagavad ohutu sõidu. Kvaliteetsed konksud tõestatud Saksa tootjatelt, mida soovitame, sisaldavad komponente firmadelt AL-KO , KNOTT , WINTERHOFF ja STEELPRESS . Nende end tõestanud lahendused tagavad meelerahu pikaks ajaks. Valige tugev haakekonks, mis sobib teie haagisega ja tellige see meie poest kiire kojutoomisega!
pixel