Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Ülejooksuseadmed, haagiste ülejooksupidurid

Leitud üksuste arv: 24

Ülejooksuseadmed piduritega haagistele, mis põhinevad AL-KO või KNOTT telgedel koos GVM-iga 700 kuni 3500 kg. Need on vajalikud raskete koormate jaoks, suurendavad haagisega sõidu mugavust.

Haagise ülejooksupidur

Haagise ülejooksupidur

Haagise ülejooksupidur on vajalik, kui soovime säilitada raske haagisega, s.o sellise, mille täismass ületab 750 kg, sõidu ohutust ja mugavust. Selliste haagiste puhul on pidur vajalik komplektis oleva sõidukiga ühendatud haagise täiendavaks pidurdamiseks. Pidurdamisel, nt autoga, surub haagis haakekonksu kuulile ja ülesõiduseade pidurdab seda lisaks. Tänu sellele on komplektiga pidurdamine palju tõhusam. Haagist vedava sõiduki pidurielemendid ei ole nii tugevalt ära kasutatud ja kestavad seetõttu kauem.

Haagise pidur

Alustage haagise piduri valimist haagise telje tootjast. Populaarseimad ja parimad telgede kaubamärgid on AL-KO ja KNOTT . Seejärel jätkake haagise veotiisli tüübi kontrollimisega. Ülejooksuseadme tüüp sõltub sellest, kas teie veotiisl on täht "V" või "T". Seejärel tuleb kontrollida, kas veotiisl on kandiline või ümmargune. Teine asi, mida kontrollida, on konksupalli läbimõõt. Kui olete selle kontrollinud, kontrollige haagise kogumassi väärtust. Kogu selle teabe põhjal saate valida oma haagisele sobiva piduri. See on üsna keeruline, nii et probleemide korral võtke meiega ühendust ja aitame teil valida teie haagisele sobiva ülejooksuseadme .
pixel