Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Tugirattad

Leitud üksuste arv: 16

Standardsed ja automaatsed tugirattad , mis on paigaldatud suurematele haagistele. Meie pakkumisest leiate väga vastupidavad tugirattad WINTERHOFF , AL-KO , KNOTT läbimõõduga 48 või 60 mm.

Haagiste tugirattad

Haagiste tugirattad

Kas teil on paadihaagis või puksiirauto ja otsite praktilisi tarvikuid, mis aitavad teil sellega vabalt manööverdada või konksu küljest lahti võtta? Panusta Unitrailer.pl pakutavale valikule! Meie e-poes saadaval olevad tugirattad on tooted, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, on valmistatud vastupidavatest materjalidest, on stabiilse konstruktsiooniga ja võimaldavad säilitada suurt koormust. Meie tugirattad on reguleeritava kõrgusega, nii et neid saab hõlpsasti kohandada vastavalt teie vajadustele. Need ei nõua klambri kasutamist, need on varustatud spetsiaalsete kinnitusklambritega, mis hõlbustavad nende kinnitamist haagisele. Kas ootate kvaliteetseid tooteid ja kasutusohutust? Meie pakkumises saadaolevad lisaseadmed võimaldavad paadihaagise või puksiirautoga vabalt manööverdada – need vastavad kõige nõudlikumate klientide ootustele.


Haagise manööverrattad

Tahad teada, millised eelised on meie e-poes saadaoleval sortimendil? Pakume ainult parimate tootjate (nt Winterhoff) originaaltugirattaid, seega võite olla kindel, et tooted teenivad teid kaua ja püsivad tervena. Laiendame pidevalt saadaolevat sortimenti, et pakkuda oma klientidele kaasaegseid tarvikuid, mis toimivad kõigis, ka kõige ekstreemsemates tingimustes. Müügil leiate muuhulgas tugirattad läbimõõduga 50 mm ja 60 mm, samuti rattad, mis on paigaldatud tavalisele klambrile või automaatsele. Kui te ei ole leidnud oma ootustele vastavat toodet, saame tugirattad importida üksiktellimusel! Tutvu meie pakkumisega kohe ja vaata, mida saame Sulle pakkuda meie hästi varustatud veebipoes Unitrailer.pl!

pixel