Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Lossid

Leitud üksuste arv: 15

Lukud ja sulgurid haagise külgedele komplektis koos kinnitusega või eraldi. Väga vastupidavad korrosioonikaitsega WINTERHOFFi puhvetkapi lukud. Suur valik allasõidutõkkeid erinevat tüüpi haagistele.

pardal lukud

Lukud terasest külgedele

Terasest külgede lukud on Poola ja enamiku Euroopa tootjate, nagu TEMARED, martz, Niewiadów, Neptun, BORO või Rydwan, haagistel kõige sagedamini kasutatavad. Tavaliselt on need lihtsad ja tugevad konstruktsioonid, mida müüakse komplektis, mille külge on kinnitatud kinnitus. Olenevalt vajalikust tugevusest võivad lukud olla väikesed ja odavad või sobivalt suuremad, tugevamad ja kallimad – kohandatud rasketele haagistele.

Lukud alumiiniumist külgedele

Alumiiniumist külgede lukud ei erine põhimõtteliselt teraskülgede lukud. Kinnitusvahendi lukk blokeerib plaadi avamise võimaluse. Seda tüüpi küljelukud võivad aga olla nii pinnale paigaldatavad kui ka süvistatavad. Meie kaupluses pakume ainult alumiiniumplaatidele mõeldud laudlukke. Kui te ei tea, milline puhvetlukk teie haagisele kõige paremini sobib, võtke meiega ühendust ja meie spetsialistid annavad teile nõu, millist toodet valida.
pixel