Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Elektrikimbud

Leitud üksuste arv: 25

Autohaagiste ja puksiirautode elektrijuhtmed 13- või 7-kontaktilise pistiku ja bajonettpistikuga. Elektripaigaldised erineva pikkusega haagistele paljudele populaarsete tootjate mudelitele.

haagise juhtmestik

Kerghaagiste elektrilised rakmed

Kerghaagiste elektrilised rakmed on ühendatud tagumiste gabariidituledega. Kuid need ei ole varustatud pistikutega gabariiditulede jaoks, mis on vajalikud suuremate haagiste jaoks. Kerged haagised on varustatud helkuritega, seega sobib see paigaldus seda tüüpi haagiste jaoks ideaalselt. Meie kaupluses pakutavatel kerghaagiste elektripaigaldistel on fikseeritud haagise pikkuse vahemikud, kuhu need sobivad. Ostes kontrollige, millised rakmed haagisele sobivad või konsulteerige meie spetsialistidega vestluse või telefoni teel.

Puksiirautode elektrilised rakmed

Puksiirautode elektrirakmed võivad suurimate mudelite puhul olla kuni kaheksa meetri pikkused. Need rakmed on varustatud 13-kontaktilise pistikuga, mis võimaldab tagurdustule korrektset tööd, mis on vajalik üle 750 kg täismassiga haagistel. Meie kaupluses müüdavad puksiirauto rakmed on väga vastupidavad ja vastupidavad erinevatele ilmastikutingimustele. Kui soovite olla kindel, et teie puksiirautol ei teki teel lühist ega elektripaigaldise riket, peaksite valima meie pakkumise.
pixel