Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Jahutussüsteem

Leitud üksuste arv: 1

Jahutussüsteem on seade, mis võimaldab kuumadel päevadel harvesteril kauem töötada, seega tasub huvi tunda vastava kliimaseadme kompressori vastu. Allolevast pakkumisest leiate New Hollandi kombainidele sobiva Case kliimaseadme kompressori. Oleme kindlad, et pakutavad põllumajandusmasinate osad on need, mida hetkel otsite. Kui teil on küsimusi, võtke ühendust meie filiaaliga. Aitame hea meelega valida oma kombainile sobiva jahutussüsteemi.

Põllumajandusmasinate osad

Mis kasu on kliimaseadme kompressorist?

Nii jahutussüsteem kui ka kliimaseade on üksteisega suhteliselt sarnased. Erinevus seisneb kompressori olemasolus jahutussüsteemis. Konditsioneeri kompressor on imemis- survepumba ja gaasi kokkusurumisseadme eriline kombinatsioon. Kompressori ülesanne on imeda sisse paisutatud külmutusagens ja seejärel anda sellele õige rõhk, et see jõuaks süsteemi teiste elementideni. Kompressori lõpptulemuseks on salongi sisenev jahutatud õhk. Kliimaseadme kompressoreid on kolme tüüpi. Töötavad kolbkompressorid, rullkompressorid ja labakompressorid . Igaüks neist on konstruktsiooni poolest erinev ja sobib erinevat tüüpi masinatele.

Kliimaseadme kompressorite tüübid

Kolbkompressoreid kasutatakse kõige sagedamini külmutussüsteemides, kuna need sisaldavad ühte või mitut ridadesse paigutatud kolvi. Teine kolbkompressorite jaotus põhineb jahutusvõimsuse erinevusel. Kolbkompressorid võivad olla püsiva jahutusvõimsusega ja muutuva jahutusvõimsusega. Mis vahe neil on? Pideva jahutusega kliimaseadme kompressor pumpab alati sama võimsusega külmaainet. Lisaks reguleeritakse võimsust kompressori siduri perioodilise sisse- ja väljalülitamisega. Teiseks töötab seda tüüpi kompressor alati, kui süsteem on sisse lülitatud. Muutuva võimsusega kompressor on ette nähtud muutuva koguse külmutusagensi pumpamiseks. Tasub lisada, et on võimalik leida muutuva jahutusvõimsusega kolbkompressor, millel puudub sidur, tänu millele on võimalik töötada isegi sisselülitatud konditsioneeriga. Teist tüüpi kliimaseadme kompressor on labakompressor. See on lihtne mehhanism, mis sisaldab paari labadega rootoreid. Töö käigus luuakse labade asendist sõltuva mahutavusega spetsiaalsed kambrid, mis imevad endasse külmutusagensi. Seejärel surutakse see kokku kohas, kus kambrite maht on väikseim. Viimane kliimaseadme kompressortüüp on rullkompressor. See koosneb kahest metallspiraalist. Nende töö seisneb selles, et rull hakkab pöörlema, tänu millele mõjutab see dünaamilist spiraali, mis on samuti liikuma pandud. Seega surutakse gaasiline külmutusagens kokku ja surutakse kahe spiraali vahelisse ruumi.

Kui te ei tea, millist kliimaseadme kompressorit valida, võtke meiega ühendust. Meie spetsialistid aitavad teil kindlasti valida just teie põllutöömasinale sobiva toote. Põllumajandusmasinatele saadame kõik osad 24h jooksul alates tehingu tegemise hetkest. Peale paki kättesaamist on Sul 30 päeva aega see põhjust avaldamata tagastada.

pixel