Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Külgnoad rapsiseemnete jaoks

Leitud üksuste arv: 1

Meie pakutavad külgvikatid rapsi jaoks on pärit Poola tootjalt Profix . Järgmised tooted on kõrgeima kvaliteediga, tagades sellega kasutuse kestvuse ja ohutuse. Meie kauplusest leiate elektrilised külgnoad ja hüdraulilised külgnoad , mis on mõeldud paigaldamiseks laudadele või iseseisvaks tööks saagikoristussõlmes. Kui ootate tõhusat lõikamist, vastab pakutav külglõikurite valik teie ootustele. Kui teil on meile küsimusi, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et teid aidata.

Põllumajandusmasinate osad

Hüdrauliline külglõikur rapsiseemnete jaoks

Hüdrauliline külgvikat rapsiseemne jaoks on meie klientide poolt kõige sagedamini valitud lahendus. Selle seadme ostmisel on palju eeliseid ja väga vähe puudusi. Esiteks on hüdraulilisel külglõikuril tabelisse ehitatud kogu oma hüdrosüsteem ehk pump, õlipaak, kaks hüdromootorit ja juhtmed. See tähendab, et tuleb vaid laud monteerida ja rihm peale panna, et ajam varurattalt lauarattale üle kanda. Te ei pea muretsema elektriühenduste pärast, nii säästate oma aega.

Hüdraulilise külglõikuri eeliseks on ka see, et selle vastupidavus igasugusele ülekoormusele on väga kõrge ja süsteemi töö ei ole liiga vali. Kogu hüdrosüsteem on kvaliteetne, tänu millele ei kuumene see üle ka pika töötamise ajal. Hüdraulilised külgnoad on mõeldud taludele, kus on suur pindala rapsi koristamiseks. Meie pakkumisest leiate hüdraulilise küljelõikuri kaaluga 28 kg ja lõikekõrgusega 135 cm . Hüdraulilise külglõikuri kasutamisel pidage meeles, et õlitaset tuleb perioodiliselt kontrollida ja see välja vahetada. Juhised, mida tuleb tähele panna, on õlivool, mis peab olema maksimaalselt 20 l/min ja seda ei tohi ületada. Hüdraulilise rapsi külgnoa kokkupanekul ja lahtivõtmisel tuleks nii harvester kui ka muud sellega ühendatud seadmed välja lülitada.


Elektriline küljelõikur

Meie pakutav elektriline külgvikat on 12 V või 24 V vikat. Meil on vasak- ja parempoolsed elektrivikatid. Kui otsustate osta elektrilise külglõikuri, saate tugeva toote, mis tagab väga hea ja vaikse töö ilma tüütu vibratsioonita. Lisaks on eeliseks see, et elektriline külglõikur ei koorma kombaini elektrisüsteemi üle. See tähendab, et piisava valgustusega on võimalik isegi õhtune kombainiga töötamine. Kõiki rapsi PERFEKT CUT 135 külgnoad saab paigaldada 12 V paigaldusega kombainidele ja vana põlvkonna kombainidele paigaldisega 24 V. Elektrilised külgnoad on väiksemate haritavate alade jaoks palju paremad kui hüdraulilised külgnoad. Kõik pakutavad tooted, mis meil müügil on, vastavad vajalikele standarditele EN ISO 12100-1:2003 , mis puudutab masinate ohutust ja vastavusdeklaratsiooni.


Kuidas elektrilist külglõikurit õigesti ühendada?

Elektrilise küljevõsalõikuriga on kaasas juhend , milles on samm-sammult kirjeldatud, kuidas seda kõige paremini ühendada. Oluline on meeles pidada, et kui teil on probleeme paigaldusega või kardate kahjustusi, küsige seda kelleltki, kes on elektrilise võsalõikuri ühendamisega varem kokku puutunud. Üks meetoditest põhineb külgmiste lõikurite toitekaablite ühendamisel akuga. Pane tähele, et külglõikuri ühendamisel ei tohi kasutada koduseid meetodeid, sest see võib mõjutada nii ostetud seadmete ebaõiget tööd kui ka kogu harvesteri tööd. Kõik tooted tarnitakse 24 tunni jooksul pärast tehingu sooritamist. Peale ostetud kauba kättesaamist on Teil 30 päeva aega põhjust avaldamata tagastada.

pixel