Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Poolhaagiste, puksiirautode, haagiste kastid

Leitud üksuste arv: 40

Meie poest leiate väga soliidselt valmistatud tööriistakaste erinevates suurustes. Need on tooted, mis sobivad suurepäraselt paigaldamiseks kaubikutesse , puksiirautode , busside , aga ka haagiste ja poolhaagiste juhtidele. See on ideaalne lahendus rihmade, nurkade ja muude väikeste tööriistade ja esemete transportimiseks, mida ei tohiks lahtiselt transportida. Kui olete tüdinud tööriistade liigutamisest oma sõiduki tekil, siis on tööriistakasti valimine parim valik!

Daken JUST 500 tööriistakast

Tööriistakastid

Kõik meie müügis olevad tööriistakastid on valmistatud polümeersest toorainest , tänu millele on need vastupidavad ja vastupidavad. Veelgi enam, tänu tugevale konstruktsioonile on toode vastupidav muutuvatele ilmastiku- ja keemilistele tingimustele. Nad kasutavad sisemisi ribisid , mis mitte ainult ei tugevda kogu karbi struktuuri, vaid neid saab kasutada ka riiulite alusena. Meie kataloogis olevad kaubad Dakenist on varustatud kahe tolmukattega silinderlukuga, et tagada maksimaalne turvalisus väärkäitlemise ja varguse vastu. Igal boksil on võtmega lukud, nii et sinna pääseb ligi ainult määratud isik. Igal tööriistakastil on täiendav varuvõti, nii et te ei pea muretsema, kui selle kaotate.

Kuidas tööriistakasti paigaldada?

Iga kasti saab paigaldada kinnitusklambrite abil. Kõik osad leiate meie poe pakkumisest. Esitatud käepidemed on universaalsed, nii et saate neid hõlpsalt oma tööriistakastiga sobitada. Ostetud komplektis on olemas kõik vajalikud elemendid käepidemete kinnitamiseks kasti külge. Paigaldame need raami alla, et teil oleks neile lihtne ja kiire juurdepääs. Võimalik monteerida mitu tööriistakasti kõrvuti, loomulikult tuleb eelnevalt valida nende sobivad suurused, et kõik ära mahuks. Kui soovite tehingut teha, saate seda teha Internetis või telefoni teel. Oleme saadaval esmaspäevast reedeni 8.00-16.00. Saadame iga toote 24 tunni jooksul. Peale ostetud kauba kättesaamist on Teil 30 päeva aega põhjust avaldamata tagastada. Soovitame teil meie pakkumisega tutvuda!

pixel