Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Vöö tropid

Leitud üksuste arv: 10

Linttropid koorma transportimiseks ja kinnitamiseks. Erinevad pikkused ja kandevõime. Kiire kohaletoimetamine. Vastab Euroopa standardile EN1492-1: 2000, sertifitseeritud GS ja TUV poolt.

rihma tropid

Kraana tropid

Kraanatroppe kasutatakse erinevat tüüpi materjalide transportimiseks, mille tõstmiseks või liigutamiseks on vaja rihmasid, nt kaubaaluseid, raskeid palle või muid raskeid esemeid. Nende eeliseks on võimalus objektist väga kiiresti haarata, ilma et peaks leidma punkti, mille külge seda kinnitada. Sel põhjusel kasutatakse neid ümberlaadimisel, ehitusplatsidel ja ladudes. Linttroppide tugevus võib olla mitu tonni ja pikkus mitu meetrit. Erinevate kaupade vedamisel kasutatakse tavaliselt mitut tropi korraga, mis võimaldab kaubaga stabiilselt ja kontrollitult manööverdada.



Polüestertropid

Polüestertropid , mida meie poes pakume, on pärit Poola tootjalt ning omavad kõiki vajalikke sertifikaate ja kinnitusi. Kõrge turvategur 7:1 kinnitab nende kõrgeimat kvaliteeti ja vastupidavust. Need sobivad ideaalselt õrnadele kaupadele, mida polüestertropi sile pind ei kahjusta. Lõpus on neil kõige universaalsemad silmuslõpud. Linttroppe on lihtne eristada nende lilla, kollase või rohelise värvi järgi, mis määrab nende parameetrid ja võimaldab valida oma vajadustele sobiva tropi.

pixel