Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Mootorrataste haagised

Leitud üksuste arv: 6

UNITRAILER MOTO mootorratta haagised , mis on kohandatud 1, 2 või 3 mootorratta transportimiseks. Tugev konstruktsioon koos kallutatava transpordipinnaga veelgi lihtsamaks peale- ja mahalaadimiseks. Motohaagised B-kategooriale. Kohaletoimetamine otse teile koju 24 tunniga. Telli veebist ja maksa kohaletoimetamisel.

Mootorrataste haagised

Mootorrataste haagised

Mootorrataste raskusjõuga madaldatud autohaagised võimaldavad mootorrataste kiiremat laadimist transpordipinnale. Tänu kokkupandavale veotiislile ja piisavalt pikale kaldteele ei nõua mootorrataste haagisele panemine praktiliselt jõu kasutamist. See on suurepärane mugavus, eriti oluline suuremate ja raskemate mootorrataste puhul.

Kõik meie poes saadaolevad motohaagised on täismassiga 750 kg , mis tähendab, et saab kasutada B-kategooria juhiloaga.Oleme kasutanud neis üht pidurdamata telge, mis tagab suure manööverdusvõime, ei põrka isegi ebatasasel teel ning kõrge vastupidavus. Sellistesse kohtadesse on paigutatud transpordirihmade käepidemed mootorrataste korralikuks kinnitamiseks, et iga mootorratta mudelit ohutult transportida.

otsing Auto haagised
pixel