Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

vintsid

Leitud üksuste arv: 21

Käsivintsid autodele, quadidele või muudele esemetele ja masinatele, mida saab tõmmata haagisele või puksiirautole. Pakume trossvintsid ja lintvintsid, tuntud ka kui AL-KO või KNOTT lintvintsid.

Manuaalsed vintsid

Manuaalsed vintsid

Manuaalsed vintsid on väga kasulikud nii auto puksiirauto peale tõmbamisel kui ka haagiselt alla laskmisel. Tavaliselt kasutatakse neid puksiirautodel, kui haagisel veetav sõiduk ei saa sellele ise peale sõita. Seetõttu muutuvad manuaalvintsid hindamatuks, kui tahame laadida mittetöötava mootoriga või muul viisil sõitmise võimatuks muutval viisil kahjustatud autot. Manuaalsed vintsid võimaldavad autot või paati väga kergelt haagisele tõmmata. Neid kasutatakse ka paatide, pontoonide ja jahtide mugavaks tõmbamiseks paadihaagisele. Neid saab kasutada erinevat tüüpi masinate ja esemete tõmbamiseks, mida soovime transportida. Vintsid erinevad üksteisest eelkõige maksimaalse horisontaalse tõmbe poolest, mis tuleks kohandada objektidele, mida soovime nendega tõsta või langetada. Paljud neist on varustatud täiendavate korpustega, mis kaitsevad mehhanismi ilmastikutingimuste eest.

Trossvintsid

Trossvintsid on kõige levinum käsitsi vintside tüüp. Nende puhul kasutatakse terastrosse, mis annavad väga suure tugevuse ja võimaldavad ligi tõmmata väga raskeid esemeid. Meie kaupluses on trossvintsid, mis on tehases varustatud terastrossiga ja sellised, mille jaoks saate selle ise valida. Seda tüüpi vintsi valides tuleb kindlasti tähelepanu pöörata trumli võimsusele. Selle suhtes kontrollige trossi lõhet ja selle pikkust. Väga oluline on, et ka terastrossi otsa kinnitatud konks oleks piisava tugevusega. Tuntud vintsitootjad, nagu Saksa firmad AL-KO või KNOTT , lisavad oma lahendustele täiendavaid turvaelemente ja hõlbustavad tööd vintsiga. See on näiteks automaatne kandevõimeline survepidur koos tagasivoolukaitsega või ülekandearvu valiku võimalus.

Vöövintsid

Lintvintsid, mida nimetatakse ka rihmavintsideks, sobivad ideaalselt väiksemate sõidukite ja masinate, näiteks mootorrataste, quadide, paatide või go-kat'ide tõmbamiseks või tõmbamiseks. Kogu trumli pinda täitev polüesterrihm annab veidi mugavama tõmbe. Teibiga tõmbamiseks vajame selle trumlile kerimise võrdse teekonna tõttu kogu aeg sama jõudu. Lintvintsid suudavad pakkuda sama maksimaalset horisontaalset tõmmet kui trossvintsid. Need ei ole valmistatud metallist, mis võimaldab vees või märjas kohas kasutamisel korrosiooni täielikult unustada. Tänu spetsiaalsele põimitud struktuurile ei kulu vööd isegi väga intensiivsel kasutamisel. Kui vajate abi oma vajadustele vastava vintsi valimisel, võtke meiega ühendust ja meie eksperdid annavad teile nõu optimaalse toote osas.
pixel