Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Transpordivõrgud

Leitud üksuste arv: 18

Haagiste transpordivõrgud , mis kindlustavad koorma nihkumise või väljakukkumise vastu. Valmistatud väga vastupidavast võrgust, mille ümber on vedatud 6 mm paksune kummist kinnitusnöör. Saadaval paljudes erinevates suurustes – kindlasti leiate oma haagisele sobiva!

Transpordivõrgud

Transpordi turvavõrgud

Vedatava kauba nõuetekohaseks kinnitamiseks peate teadma, kuidas seda kõige paremini teha. Transpordivõrgud on suurepärane lahendus. Tuleb meeles pidada, et ükski nöör ega muud kodused vahendid ei kaitse nii transporditavaid materjale kui ka selleks mõeldud tooteid. Selle põhjuseks on asjaolu, et need ei ole piisavalt venivad, mistõttu võivad need sõidu ajal kahjustada saada. Professionaalsed transpordi turvavõrgud on paindlikud, tänu millele saab neid lihtsalt haagisele laaditavale pagasile kohandada. Paigaldatud võrgud tagavad, et see, mida me transpordime, on korralikult kaitstud.


Transpordikaitsevõrgud ei pea olema teie haagisega samade mõõtmetega. Turvavõrke müüvad ettevõtted pakuvad erinevaid suurusi. Kui te pole kindel, millist võrgusilma suurust valida, kasutage meie spetsialistide abi, kes on saadaval ja ootavad kontakti vestluse, e-posti või telefoni teel. Nad annavad teile nõu ja aitavad teil valida transpordi jaoks parima võrgu. Kui teil on endiselt kahtlusi, leiate meie veebisaidilt kõik saadaolevad suurused, mis meil hetkel müügil on.


Koorma kinnitusvõrgud

Unitraileri lastikinnitusvõrgud on uudsus, mis on nüüd saadaval meie poes. Need on sõlmedeta polüpropüleenist (PP) võrgud. See on vastupidav materjal, mis on vastupidav mehaanilistele kahjustustele, mis võimaldab kasutada aastaid. Tänu sellele, et need on valmistatud spetsiaalsest kiust, on nende kaal väike. Seega ei tekita nende paigaldamine haagisele probleeme ja see võtab vähem kui minuti. Võrkudel on 6 mm kumminöör, mis teeb nende kinnitamise haagise külge lihtsaks. Neil on intensiivne roheline värvus, mistõttu on need transporditavatel materjalidel alati nähtavad. Servadel kasutati spetsiaalset velge, et tugevdada nende tugevust kohas, kus marrastused kõige sagedamini esinevad. Võrgusilma suurus on 45x45 mm . Kui otsite väiksema silmavahega lastikinnitusvõrke, soovitame tutvuda KNOTT pakkumisega. KNOTT transpordivõrgud, mis meil sortimendis on, on samuti polüpropüleenvõrgud. Need sobivad suurepäraselt suuremate materjalide transpordi kindlustamiseks. KNOTT transpordivõrkude võrgusilmade vahe on 35x35 mm .


Haagiste turvavõrkude eeliseks on see, et neid on väga lihtne venitada, kuid isegi korduval kasutamisel taastuvad need oma algsuuruses ja on sama paindlikud kui esmakordsel kasutamisel. Veelgi enam, need on väga vastupidavad igasugusele tõmbamisele, löökidele ja tugevale tõmbele. Märgistusega (PP) võrgud on vastupidavad ka külmale, kuumale, tugevale vihmale, rahele ja UV-kiirtele, tänu millele ei suuda neid hävitada ka kõige raskemad ilmastikutingimused. Turul saadaolevate transpordivõrkude valik on suur, kuid kindlasti on parem valida end tõestanud tootja koormakinnitusvõrk, mis on vastupidavam ja seega ka kauem vastu, kui odavam, mis võib ühe peale puruneda. kasutada. Me ei osta kunagi transpordivõrke ebausaldusväärsetest allikatest, kui tahame olla kindlad, et toode, mille eest me maksime, vastab konkreetsetele funktsioonidele ja meie ootustele.


Pakume oma tooteid spetsiaalsete katetega, mis on veekindlad, nii et neid saab isegi haagisel hoida. Pakend on väga mugav ja võtab väga vähe ruumi. Pärast iga kasutuskorda saab need ära peita ja õigesse kohta haagisel, garaažis, kodus või autos ära panna. Tänu kattele võime olla kindlad, et võrk ei rikne.


Turvavõrgud haagistele

Unitraileri haagise turvavõrkudel on palju kasutusvõimalusi! Ideaalne rollerite, neljarattaliste või paatide transportimiseks. Neil võib olla tiikide juures kaitsefunktsioon või neid saab kasutada treppidel kaitsena väikelaste eest. Need on kasulikud ka lahtiste materjalide transportimisel nagu liiv, kruus, saepuru, kivid. Nad kindlustavad korralikult konteinerid, jalgrattad ja ehitusjäätmed. Haagiste turvavõrgud on ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad liikumatuks muuta või blokeerida juurdepääsu mõnele kohale või kaubale. Mitte ainult sellepärast, et need on korduvkasutatavad, vaid ka seetõttu, et neid saab kasutada mitmel viisil ja erineva suurusega transportimiseks. Kas transpordime suurte või väikeste mõõtmetega, pole vahet, sest võrgud kohanduvad ise laaditava kaubaga.


Võrgu haagisele panemine on väga lihtne ega nõua palju pingutust. Piisab selle paigaldamisest kogu haagise perimeetri ümber. Haagiste transpordivõrgud , mis on korralikult reguleeritud, tagavad, et pagas on kaetud nii, et see ei saaks kahjustada ega liiguks sõidu ajal ümber haagise. Võrgu ise lahti voltimine ja kinnitamine on kiireim viis tagada oma lasti parimal võimalikul viisil kinnitamine. Tänu võrgu kasutamisele haagisel on kauba transport palju turvalisem ja mugavam!

pixel