Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

toetab

Leitud üksuste arv: 13

Haagise alused haagise veotiisli toetamiseks või külgtoed haagise stabiliseerimiseks laadimise ajal. Saadaval komplektidena koos kinnitusklambriga.

Haagise toed

Haagise tungrauad

Haagise toed hõlbustavad oluliselt haagise kasutamist. Haagise veotiisli tugi aitab seda püsti hoida, toetades selle esiosa, kui haagis ei ole haakeseadmega ühendatud. Kõige sagedamini kasutatakse neid seismajäämisel või siis, kui haagis on koormaga pargitud maja ette või garaaži. Tänu tugedele ei kaldu haagisel olev koorem peale haakekonksu auto küljest lahtihaakimist ettepoole.
Enamikul haagistel on toe paigaldamiseks tootja poolt juba puuritud augud. Selle kokkupanekuks on aga vaja ka klambrit, tänu millele saab toe sõidu ajal üles tõsta ilma, et peaks seda täielikult lahti võtma. Meie poest leiate valmis komplektid, mis koosnevad toest ja klambrist.

Haagiste tugijalad

Haagise tugijalgu saab kasutada ka haagise stabiliseerimiseks laadimise ajal. Paljudel juhtudel tasub laadimisel kasutada nii rattablokeerijaid kui ka tugijalgu, et saavutada haagise täielik stabiilsus. Tavaliselt libisemisvastasest vineerist valmistatud transpordipind takistab sageli laadimist, takistades selle libisemist. Seejärel hakkab haagis liikuma ning tugijalad võimaldavad sellel paigal püsida, tagades samas kogu komplekti suurema jäikuse.

Haagise jalad

Haagise jalad on väga kasulikud, nagu näete. Kui teie haagis pole veel nendega varustatud, peaksite valima ühe meie poes saadaolevatest komplektidest. Pakume väga vastupidavaid malmi- ja terassulameid, mis sobivad igat tüüpi haagistele.
pixel