Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Küljed täis

Leitud üksuste arv: 11

Haagise lisaküljed suurendavad transpordipinda, võimaldades laadida rohkem kaupa. Haagise pikendatud külgi saab rikastada presendiga raamiga.

puhvetlauad BIS-i haagisele

BIS lauad haagisele

BIS puhvetkapid koos 4 lisakomplektiga painutatud lehest. Need on identsed nendega, mida haagises standardvarustuses kasutatakse. Igat tüüpi lisakülgi saab paigaldada ka raami või presendiga, luues multifunktsionaalse komplekti, suurendades oluliselt haagise võimalusi.

Haagise täisküljed

Haagise täisküljed suurendavad oluliselt teie haagise transpordimahtu. Haagiste puhvetlauad on veel üks väga kasulik autohaagiste lisavarustuse element. Meie poes pakume laias valikus haagise külgi: tahkeid külgi ja võrk külgi. Täishaagise puhvetlauad peavad end tõestama väikeste lahtiste materjalide või transpordirihmadega raskesti kinnitatavate materjalide transpordil. Lisaks võimaldavad küljed haagist veelgi laiemalt laiendada lisatarvikutega, nagu raam, tent või muud küljed. Unitrailer tahked küljed on valmistatud kvaliteetsest külmvaltsitud terasplaadist, mis on kõrge korrosioonikindluse tagamiseks tsingitud.

Haagise terasküljed

Kohandame oma toote konkreetse haagise mudeli suuruse järgi. Meie külgedele sobivad Unitraileri, Martzi, Temaredi haagised, lai valik mudeleid, nt Garden Trailer, ECO, BASIC. Külgede laius ja pikkus on kohandatud vastavalt haagise konkreetsele mudelile.

Lauad UNITRAILER haagistele

Kõiki neid tarvikuid saate meie e-poest täiendavalt tellida, koostades teie vajadustele vastava komplekti. Täiendavaid külgi saate osta igal ajal – isegi mõni kuu või aasta pärast meie haagise ostmist. Tootjana hoolitseme selle eest, et need oleksid kogu aeg kättesaadavad ning tagame sobivate mõõtudega külgede ja muude tarvikute tootmise järjepidevuse.
pixel