Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Võrk külgedega haagised

Leitud üksuste arv: 23

Võrgusilma külgedega haagised, mis on lisaks paigaldatud põhi- või lisakülgedele. Eriti kasulik okste või muu suuremahulise kauba transportimisel, mis tavaliselt haagisele ei mahuks. Küljed on sobitatud meie haagistega ja neid saab igal ajal lahti võtta. Tarnime haagised igasse kohta Poolas ja Euroopas 24 tunni jooksul pärast tellimist koos kõigi registreerimiseks vajalike dokumentidega.

Võrkhaagised

Võrk külgedega haagised on meie poes saadaval 3 erinevas suuruses: 150x106, 200x106 ja 200x125 cm. Tänu sellele saate valida oma vajadustele kõige paremini vastava haagise. Nende jaoks toodetud võrgust küljed on valmistatud mõõtude järgi, et need sobiksid paigaldamise ajal ideaalselt. Nende haagisele paigaldamiseks piisab vaid kahest võtmest ja kogu asi võtab aega maksimaalselt paar minutit.

Võrkkülgedega haagised on kasutusel aastaringselt. Kui soovite transportida asju, mis nõuavad kõrgemat transpordipinda, saate selleks kasutada täiendavaid võrgusilma külgi. Need on valmistatud väga vastupidavast tsingitud terasest, nii et saate nende külge haakida või toetada erinevat tüüpi kaupu.


Võrkpikendustega haagised

Võrkpikendustega haagised on kõige parem tellida komplektina juba haagise valiku etapis. Nende mõõdud tähendavad seda, et hilisem saatmine on kallim ning haagise ostmisel neid valides säästate palju raha. Kui te mõne transpordi ajal neid ei vaja, võite need lihtsalt ära võtta ja jätta garaaži või panipaika.

otsing Auto haagised
pixel