Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Üheteljelised haagised

Leitud üksuste arv: 81

Kerged üheteljelised haagised täismassiga kuni 750 kg. Mõeldud pagasi, kaupade ja materjalide transportimiseks. Saadame kõikjale Poolas 24 tunni jooksul.

Üheteljelised haagised

Üheteljelised pakihaagised

Üheteljeline haagis on tänu oma suurele kandevõimele, heale manööverdusvõimele ja vastupidavusele parim lahendus enamiku era- ja firmarakenduste jaoks. Teie autole üle 600 kg kandevõime (kogumass kuni 750 kg) transpordipinna mõõtmetega 150x106, 200x106 või 200x125 hõlbustab oluliselt erinevat tüüpi materjalide, kaupade või tööriistade transporti. Ühel teljel põhinevad haagised sobivad sellisteks vajadusteks suurepäraselt. Need on väga manööverdusvõimelised ja tagavad väga head sõidutingimused tänu kaasaegsele väändvõllidel põhinevale AL-KO või KNOTT sillale. Ühe telje kasutamine muudab üheteljelised haagised turul ühed odavamad. Uut tüüpi juhtteljed tagavad haagisega mugava sõidu ilma põrkamata ka tühja kasti korral. See on parim valik hinna/kvaliteedi kategoorias, soovitatav enamikule klientidest.

Üheteljelised kallurhaagised

Üheteljelised kallurhaagised võimaldavad kallutada transpordipinda, hõlbustades kaupade peale- ja mahalaadimist. Kõik meie poolt pakutavad UNITRAILER haagised on kallutatava tiisliga, mis võimaldab kallutada. Tänu avatud ja eemaldatavale tagaplaadile libisevad mahalaadimisel kõik lahtised materjalid nagu liiv, muld või näiteks oksad ise maha, muutes selle kiireks. Lisaks transpordipinna kallutamisele võimaldab see ka haagist väga mugavalt hoiustada. Peaaegu tasane veotiisl võimaldab paigutada haagise tagumisele küljele maja kõrvale või garaaži. Täielikult avatud tiisel ei takista ja haagise turvaliseks hoiustamiseks on vaja vaid veidi rohkem kui 2 meetrit ruumi kõrgust. See funktsioon pole saadaval enamiku odavate üheteljeliste haagiste puhul. Väga sageli kasutusel paar aastat tagasi toodetud üheteljelistel haagistel ja turult tulnud haagistel samuti selline funktsionaalsus puudub. Seetõttu tasub meie kauplusest valida haagis, mis eristub sellise võimalusega.

Üheteljelised kalluriga haagised

Meie üheteljelised kallurhaagised on toodetud Poolas tunnustatud kaubamärkide kvaliteetsete komponentide põhjal. Meie haagiste konstruktsioonid on projekteeritud ja testitud taluma isegi väga intensiivset kasutamist. Transpordipinna all olev täiendav tugitala eristab meie haagiseid, suurendades nende jäikust ja vastupidavust. Korrosioonivastane kaitse tsingitud metallelementide näol muudab haagised paljudeks aastateks vastupidavaks sõitmisele ja ladustamisele erinevates ilmastikutingimustes. Oleme oma pakutavas kvaliteedis kindlad, mistõttu anname igale üheteljelisele haagisele kaheaastase garantii. Üheteljelised haagised annavad ka palju madalamad kasutuskulud. Üksikud poritiivad ja rattapaar tähendavad, et üheteljelise haagise võimaliku remondi või kulunud komponentide väljavahetamise kulud on tunduvalt väiksemad kui kaheteljelistel haagistel.
otsing Auto haagised
pixel