Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Haagise rattad

Leitud üksuste arv: 35

Erinevas suuruses autohaagiste , haagissuvilate ja haagissuvilate komplektsed rattad vastupidavate terasvelgedega. Lai valik lamellrehvidega velgi ja komplekte.

haagise rattad

Haagise rattad

Autohaagiste , puksiirautode, haagissuvilate, paadihaagiste ja muud tüüpi haagiste rattad erinevad oluliselt sõiduautodes kasutatavatest. Olenevalt haagiste tüübist võivad need olla rohkem või vähem vastupidavad kui sõiduautode haagised. Kõige populaarsematel kerghaagistel firmadelt nagu TEMARED, martz, Neptun, Niewiadów, WIOLA või Rydwan on tavalised 155/70 R13 veljed . Need on lamellrehvidega veljed, mis sobivad ideaalselt täismassile kuni 750 kg. Nende rataste omadused muudavad kerghaagised hästi juhitavaks ning rehvi sobivalt kõrge profiil tagab haagiste põrkumise vähendamise ja tee ebatasasuste mahasurumise.



Tugevdatud rattad haagistel

Tugevdatud rattaid kasutatakse rasketel haagistel, millele laaditakse eriti raskeid koormaid. Seda tüüpi rattad peavad kandma kogu koormat, mida saab vedada kuni 3,5 tonni täismassiga haagistel. Need rattad on palju vastupidavamad ja spetsialiseerunud. Puksiirautode ja ehitushaagiste puhul kasutatakse võimalikult väikseid rattaid, et raskuskese oleks sõiduteele lähedal, tagades parema haarduvuse ja juhitavuse. Meie poes on komplekteeritud tugevdatud veljed mõõdus 165 R13C , 185 R14C , 195/50 R13C , 195/55 R10C . Kõik raskeveokite haagise rattad on lõpus tähistatud tähega "C", mis tähendab, et need on veoauto rattad kõige nõudlikumale koormale.



Sobitage rattad oma haagisega

Haagiste rataste valik on väga sarnane auto rataste valikuga. Kõigepealt peate tähelepanu pöörama suurusele, mida tootja haagise mudeli jaoks kasutas, ja kõige parem on valida sama. Seejärel on vaja kontrollida poltide aukude vahesid, et need vastaksid haagisel kasutatavatele telgedele. Eriti oluline parameeter haagise rataste puhul on koormusindeks, mida tuleb samuti kontrollida, et rehv antud koormusele vastu peaks. Kontrollida saab ka rehvi kiirust ja müraindeksit, kuigi haagise rataste müra seda vedavas autos tavaliselt kuulda ei ole. Kõige olulisemad elemendid ratastel on loomulikult rehvimustri kõrgus, kummi seisukord, millest rehvid on valmistatud ja velgede seisukord. Haagise rattaid kasutatakse aastaringselt suure koormusega, seega on sagedane ülevaatus ja vahetamine hädavajalik. Järgides neid reegleid, hoolitsete enda, oma lasti ja teiste liiklejate ohutuse eest.
pixel