Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Transpordiliinid

Leitud üksuste arv: 50

Pingutiga transpordirihmad koorma kinnitamiseks. Neid saab kasutada näiteks puksiirauto , haagise jaoks või pagasi pingutusrihmadena . Tootjana tagame kõrgeima hoolsuse ja vastupidavuse, mida kinnitab GS TUV sertifikaat. Meie poest ostetud transpordirihma saab kasutada rahvusvahelistel marsruutidel transpordikaitsena tänu vastavusele Euroopa standardile EN 12195-2. Meie pakkumisest leiate kinnitusrihmad pikkusega 3 kuni 10 meetrit ja tugevusega 1 kuni 5 tonni. Koorma kinnitamine nende abiga on väga lihtne ja mugav. Müüme oma transpordirihmad koos pingutiga, mis võimaldab need korralikult pingutada vaid mõne hetkega.

Transpordiliinid

Transpordirihmad tootjalt

Nõutava sertifikaadiga Poola tootja transpordirihmad koorma kinnitamiseks. Meie kaupluses müüme antud kalendriaastal toodetud uusi transpordilinde. Transpordilindi kõlblikkusaeg sõltub kasutusviisist ja pole polüesterrihmade puhul seaduses ette nähtud. Küll aga tasub oma transpordirihmade eest hoolt kanda ja neid piisavalt sageli vahetada, et tagada veetava kauba turvalisus. Suurte koormuste, vihma, lume või väga tugeva päikese käes ja teravate otstega esemete kaitsmine. Transpordirihmad peavad olema õiges seisukorras ja väga tugeva tugevusega, et täita neile seatud ülesandeid. Sellised vööd leiate meie poest. Vööde hind on väga atraktiivne, kuna oleme nende otsene tootja. Suurema säästu jaoks telli kogu komplekt korraga ja saad lisaallahindlust.

Kinnitusrihmad koorma kinnitamiseks

Koorma kinnitamiseks mõeldud kinnitusrihmad peaksid vastama konkreetse koorma nõuetele. Kõige olulisemad on kolm küsimust: rihma pikkus, paksus ja vastupidavus. Rihmade pikkus peab olema piisav kogu koorma katmiseks ja rihmade kinnitamiseks kinnitusklambrite või konksude külge, et transporditav kaup ühes kohas püsiks. Transpordirihmade laius on seotud nende tugevusega. Mida laiemad on rihmad, seda suurem on tugevus. Rihma tugevus ise jaguneb kaheks väärtuseks: rihma tugevus ja tõmbetugevus. On väga oluline, et need väärtused vastaksid jõududele, mis transpordi ajal rihmadele mõjuvad. Turvavööd kuluvad olenevalt kinnitusest erinevalt, mida tasub sageduse muutmisel silmas pidada.

Pingutiga transpordirihmad

Lisaks transpordirihmale endale on võtmetähtsusega ka pinguti. See tuleb valida ja sobitada vööga, millega ta peab koostööd tegema ja hoidma täpselt samu parameetreid. Transpordirihmad müüakse tavaliselt komplektidena koos pingutiga, mis lahendab selle valiku probleemi. Rihmapingutid peavad olema vastupidavad ja mugavad kasutada. Õigesti profileeritud pikk käepide hõlbustab rihmade õiget pingutamist ja lühendab koorma kinnitamise aega. Meie kauplusest leiate turu kõige mugavamate pingutitega transpordirihmad, mis töötavad igas olukorras.
pixel