Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Lameda presendiga haagised

Leitud üksuste arv: 37

Lameda presendiga haagised kaitsevad transpordipinda vihma, lume, tolmu, muda ja sõidu ajal haagisest väljakukkumise eest. Meie tenthaagised on saadaval erinevates suurustes ja täismassiga kuni 750 kg. Tarnime need kõikjale Poolas või Euroopas otse meie tehasest koos kõigi registreerimiseks vajalike dokumentidega.

Presenthaagised

Presendiga autohaagised

Lameda presendiga autohaagiseid ostavad inimesed, kes soovivad oma transpordipinnal veetavaid esemeid kaitsta. Haagiste põhiversioonide puhul on neil veetav kaup katmata. See muudab koorma avatud kõikidele ilmastikutingimustele, samuti tolmule ja nt mudale, mis võib sõidu ajal määrduda.

Ostes lameda presendiga kerghaagised, kaitseme end selliste olude eest väga soodsa hinna eest. Veekindlad kvaliteetsed tasapinnalised presendid on suhteliselt odavad. Need, mis on saadaval meie e-poes, on kohandatud ideaalselt sobima meie haagistega ja katma kogu kaubaruumi.


Lameda presendi asetamine haagistele

Tänu presendi vastavatele mõõtudele ja pleki painduvale köiele on selle haagistele panemine ülilihtne ja võtab aega vaid mõne sekundi. Lihtsalt pange tent esiplaadile ja seejärel reguleerige seda kogu pikkuses, kuni see haakub tagumise laua nurkade külge. Selliselt pealepandud presendit tuleks seejärel venitada, tõmmates linanööri läbi selles olevate aukude, tõmmates see seejärel võimalikult tihedalt kokku ja haakides haagistel asuvate lauakäepidemete külge.

Lameda presendiga varustatud haagiste miinusteks on võimaliku transpordikõrguse piiramine külgede maksimaalse kõrgusega. Mis puutub meie haagistesse, siis nende kandevõime on 32 cm . Kui vajate aga kõrgemat presendit, valige lisaraami ja kõrge presendiga versioon. Siis saate isegi 80 cm kõrgust juurde.

otsing Auto haagised
pixel