Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Teljed ja vedrustuse komponendid

Leitud üksuste arv: 179

Tuntud tootjate AL-KO ja KNOTT teljed haagistele ja amortisaatorid piduritega või pidurdamata versioonides paljudes mõõtudes ja erineva kinnituspoltide vahega. Meil on müüdavate torsioontelgede jaoks spetsiaalsed piduritrossid, käepidemed, piduriklotsid ja amortisaatorid. Vaata meie haagise telgede ja haagise telgede amortisaatorite pakkumist.

haagise sillad, bowden tross, sillaamordid

AL-KO ja KNOTT haagise teljed

Haagise teljed on kogu haagise konstruktsiooni üks olulisemaid elemente. Nendest sõltuvad haagise tugevus, juhitavus ja täismass. Viimastel aastatel on suurimad haagiste sildade tootjad AL-KO ja KNOTT kasutusele võtnud kaasaegsed lahendused, mis võimaldasid asendada vanad peamiselt lehtvedrudel põhinevad teljed kaasaegsete toodetega. Praegu toodetakse ja haagistele monteeritakse peamiselt torsioonteljed, mis on vedrutatud väänvõllidele, nt haagise mudeli VG7 telg 750 kg. Neid on saadaval kahes versioonis: piduriteta haagise teljed ja piduritega haagise teljed . Neid iseloomustab tee ebatasasuste parem summutamine ka väikese koormuse korral, väga hea juhitavus ja vastupidavus, mis võimaldab neid haagises kasutada pikki aastaid. Kui te ei ole leidnud oma haagisele õigeid telgesid, võtke meiega ühendust telefoni või e-maili teel ja toome selle teile eritellimusel, et saaksite taas nautida turvalist ja tõhusat haagist.

Bowdentrossid - AL-KO piduritrossid

AL-KO toodetud Bowden trossid sobivad suurepäraselt igale piduriga haagisele. Meie kaupluses pakume piduritrosse erinevatele ülejooksuseadmetele. Tänu sellele leiate hõlpsalt selle, mis sobib teie haagisega. Juhtmete õigest valikust ja ühendamisest sõltub teie ohutus, seega tasub konsulteerida meie spetsialistidega, kes aitavad valida antud haagise mudeli jaoks õiged bowdenkaablid . Meie pakutavad pidurivoolikud on valmistatud spetsiaalsetest materjalidest, mis on vastupidavad veele, tolmule, liivale ja muule, mida teel võib kohata. Samuti ei karda nad ilmastikuolusid ja pilve all hoidmist. Ärge säästke enda ja teiste liiklejate turvalisuse arvelt. Bowdeni kaablid kuluvad nagu iga teinegi osa, mistõttu tasub neid aeg-ajalt välja vahetada.

Haagise telje amortisaatorid

AL-KO ja KNOTT haagise telgede amortisaatorid aitavad telgedel absorbeerida kõiki tee konarusi. Kui hoolite suurimast mugavusest nii koormaga kui ka koormata sõites, on haagise vedrustuse tugi amortisaatoritega teljele parim valik. Teljeamortisaatorid tuleb konfigureerida vastavalt GVW-le. Tavaliselt näitavad tootjad teatud tüüpi amortisaatorite tugevust erinevate värvidega. Kontrollige, milline amortisaator vastab teie haagisel kasutatud telgedele või küsige abi meie ekspertidelt, kes nõustavad õiget toodet.
pixel