Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Töölambid

Leitud üksuste arv: 13

Tootja TK TRADE lai valik töölampe on kaasaegne valgustus, mille töö on võimalik väga pikka aega. Olenevalt lampide tüübist on nende nähtavus vahemikus 125 m kuni 700 m . Soovitame tutvuda alloleva pakkumisega ja valida endale sobivad töölambid, mis võimaldavad töötada ka öösel! Kui teil on meile küsimusi, võtke meiega ühendust telefoni või veebivestluse kaudu. Meeleldi selgitame kõiki pakutavate toodetega seotud küsimusi.

Põllumajandusmasinate osad

LED töölambid

Tootja TK Trade pakub kaasaegseid LED-töölampe. Vastavalt vajadusele pakume 8- LED, 16-LED ja 100-LED valgusteid. Need sobivad suurepäraselt põllumajandusmasinatele, tagades sõidukijuhtidele piisava nähtavuse. Kõik valgustustooted on valmistatud Poolas tootja poolt, kes on üks juhtivaid töö- ja hoiatuslampide tootjaid. Meie pakkumises saadaval olevad töölambid pakuvad tänu LED- tehnoloogiale kuni 70% väiksemat energiatarbimist kui tavalised lambid, palju suurema valgustusvõimsusega. Ostetud töölampidele kehtib 2-aastane garantiiaeg, nii et isegi kui miski saab kahjustada - remondi eest hoolitseb tootja. Lisaks on kõigil TK TRADE lampidel CE sertifikaadid ning R10 ja R65 kinnitused. Vastavalt vajadusele pakume ovaalseid lampe, kandilisi töölampe ja riba/paneellampe. Ovaalsel töölambil on 8-LED valgustus, mille nähtavus ulatub kuni 125 m. Selle võimsus on 24 W ja valgusti enda eluiga võib olla kuni 30 000 tundi! Teist tüüpi LED-töölamp on ruudukujuline 16-dioodiga lamp. Kasutamine on võimalik nagu ovaalsel lambil - kuni 30 000 tundi. Nähtavus on veidi kõrgem, sest võib ulatuda kuni 200 m .



Ribalamp

Ribalamp on suurim saadaolev. Selle mõõtmed võimaldavad töötada kombaini või traktoriga hiliste õhtutundideni, sest see on võimeline tagama nähtavuse kuni 700 m . Ribalambi hind on veidi kõrgem kui teistel, kuid see on tingitud sellest, et sellel on rohkem võimalusi kui teistel lampidel. Esiteks on sellel lambil hajutatud valgus lambi külgedel ja keskpunkt paistab kaugele. Teiseks on see veekindel , nii et isegi muutuvad ilmastikutingimused ei mõjuta tehtud tööd. Kolmandaks võib selle töövahemik olla -40 kuni +50 kraadi. Ribalambi valgusvihu nurk on 60 kraadi, mistõttu on nähtavus väga hea. Soovitame tutvuda põllumajandusmasinate saadaolevate osade pakkumisega ja valida õige LED-töölamp. Saadame iga kauba 24 tunni jooksul. Pärast saadetise kättesaamist on teil 30 päeva aega see põhjust avaldamata tagastada.

pixel