Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Haagise tarvikud

Leitud üksuste arv: 232

Tarvikud autohaagistele , haagissuvilatele ja puksiirautodele. Kui vajate haagise või puksiirautoga reisimisel kasulikke lisaseadmeid, leiate meie kauplusest laia valiku selliseid kaupu. Vaata, milliseid tarvikuid tasub oma haagisele tellida ja muuda sellega reisimine veelgi mugavamaks.

Haagise tarvikud

Auto haagise tarvikud

Sõiduauto haagise tarvikud võivad olla väga erinevad olenevalt sellest, kui palju funktsioone selline sõiduk täidab. Kõigi haagiste puhul on aga üks ühine probleem, millega iga omanik peaks arvestama, nimelt ohutus. Autohaagise varguse vastu kindlustamine on väga lihtne. Haakekonksu või ülejooksuseadme külge kinnitatud võimaldab teil end igal reisil turvaliselt tunda. Teist tüüpi turvalisust pakuvad haagiste turvavõrgud , mis kaitsevad koormat kahjustuste või sõidu ajal väljakukkumise eest.

Puksiirauto tarvikud

Meie poes saadaolevad lisaseadmed on mõeldud ka autopuksiirautodele. Müüme transpordirihmade U-polte ja kinnitusi, tõkiskingi, rummukatteid ja palju muud lisavarustust, mis tulevad kasuks igas autovedajas. Puksiirautoga pikematel sõitudel tasub käepärast olla kasulikud lisad, mis näiteks kiirendavad sõiduki puksiirauto peale- ja mahalaadimist. Kui otsite lisatarvikut, mida te meie poest ei leidnud, võtke meiega ühendust telefoni teel ja me aitame ja hankime selle teile!
pixel