Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Haagise rehvid

Leitud üksuste arv: 13

Heade sõiduparameetritega lamellrehvid autohaagistele , puksiirautodele ja haagissuvilatele. Vahetage oma rehvid täiesti uute vastu ja tundke end teel turvaliselt.

Haagise rehvid

Lamellrehvid – haagiste standardvarustuses

Autohaagistel, haagissuvilatel ja puksiirautodel kohtame tavaliselt lamellrehve. Erinevalt autodest, kus jaotus suverehvideks ja talverehvideks on väga selge, kasutame haagistel ühte rehvi aasta läbi. Tänu sellele ei pea me muretsema nende igal hooajal väljavahetamise pärast. Pikem kasutamine põhjustab aga suuremat kulumist. Seetõttu tuleb haagise rehve seisukorda ja mustri sügavust sagedamini kontrollida.

Haagise rehvid – milliseid valida?

Haagisele rehve valides peame kontrollima parameetreid, mis määravad, kas rehv sobib veljega. Alustuseks kontrollime velje suurust, mille hulgas on kõige populaarsemad 10, 13 ja 14 tolli . See on alati rehvi nimetuse viimane parameeter. Seejärel valime rehvi laiuse ja kõrguse. Viimane asi, millele peame haagise rehvide puhul tähelepanu pöörama, on koormusindeks. Valime selle haagise täismassile, et rehv taluks haagise transpordipinna koormust.

Tavalised ja tugevdatud rehvid – millised on erinevused?

Tavarehvid on mõeldud kerghaagistele. Nende kandevõime võimaldab neid kasutada ainult seda tüüpi haagistel. Kui nõutav kandevõime on üle 750 kg , on loomulik valik tugevdatud rehvid , mis on märgistatud suuruse järel tähega C. Need on palju vastupidavamad ja töötavad hästi rasketel ehitushaagistel, puksiirautodel või paadihaagistel.
pixel