Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

hinged

Leitud üksuste arv: 14

Hinged haagise külgedele komplektis koos hingehoidjatega või eraldi. Tugevalt valmistatud hinged firmadelt STEELPRESS ja WINTERHOFF erinevates mudelites, mis sobivad igale autohaagisele.

hinged haagise külgedele

Hinged autohaagise küljele

Sõiduauto haagise küljel olevad hinged peavad olema piisavalt tugevad, et langetamisel ja tõstmisel taluda terasest või alumiiniumist külgede raskust. Mida raskemad on küljed, seda pikem ja tugevam peaks olema nende külge kinnitatav liigend, et oleks võimalik mugav maha- ja pealelaadimine. Väiksemad külgede hinged sobivad hästi õhukeste ja lühikeste külgede puhul, mis avanevad näiteks haagise taga ja ees. Suuremad on kohandatud isegi väga pikkade haagiste küljelaudadele.

Külgmised hinged

Külgmised hinged peavad asuma haagise külgedel, kuid hingehoidik ise peab olema paigaldatud selle konstruktsioonile. Sellele elemendile tasub samuti tähelepanu pöörata, sest just see vajab haagises kõige sagedamini väljavahetamist. Nii meie poes pakutavad käepidemed kui hinged on valmistatud väga vastupidavast tsingitud teraslehest, mis tähendab, et neil ei ole korrosiooni ohtu.
pixel