Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Traktori osad

Leitud üksuste arv: 1

Traktori osad: Pakume kõiki vajalikke varuosi, olenemata sellest, milline traktor teil on. Meie sortimendist leiate kütusesüsteemi ja pidurisüsteemi . Meil on kõik lisaosad nagu: radiaatorid , vesikonditsioneer, traktoriistmed ja valgustid . Kõik meie poes saadaolevad traktoriosad pärinevad mainekatelt tootjatelt, tagades kõrgeima kvaliteediga tooted parima hinnaga. Garanteerime, et leiate ühest kohast kõik, mida oma traktorile hetkel vajate.

Põllumajandusmasinate osad

Traktori varuosad

Kui otsite traktorile kütusepumpa, siis soovitame tutvuda meie pakkumisega. Meie poes on olemas traktori osad, sh Case, New Holland, Fiati, Fordi masinate kütusesüsteem . Kõik pakutavad kütusepumbad pärinevad Hollandi tootjalt Kramp , mis on turul pidevalt tegutsenud üle 65 aasta. Tegemist on ettevõttega, mis on hetkel üks suuremaid põllumajandusmasinate osade tarnijaid. Klientide mugavust silmas pidades püüame valida kaubad, mida on võimalik kasutada väga pikka aega. Tootja Kramp osad traktorile on kvaliteedi ja hinna garantii. Kasutage meie kataloogi ja valige oma traktorile sobiv kütusesüsteem.

Või otsite praegu oma Case'i või New Hollandi traktorile pidurisüsteemi? Pakume piduripumpa erinevat tüüpi traktoritele. Kui olete huvitatud meie traktori osadest, soovitame teil konkreetse tootega üksikasjalikult tutvuda. Kindlasti leiate oma traktorile sobiva pidurisüsteemi. Kui te ei leia oma traktorile sobivaid osi, võtke meiega ühendust. Tõenäoliselt saame teie otsitud tooted tuua 2-3 tööpäeva jooksul.


Põllumajandustraktorite osad

Meie müügipakkumisest leiate ka teisi põllumajandustraktorite osi. Meil on aknad, peeglid ja vajalik valgustus, nagu töö- ja hoiatuslambid . Meil on Itaalia tootja Domar porilauad, mis on valmistatud spetsiaalsest toorainest, mis on 100% taaskasutatav. Tasub meeles pidada, et põllumajandustraktorite jaoks on väga olulised osad gaasipedaali katted. Meie sortimendist leiate ülekatteid, mida saab paigaldada enamikule Case või New Hollandi traktoritele. Tutvuge meie rikkaliku pakkumisega ja valige kõik traktori osad, mida hetkel vajate. Teostame ka hulgimüügitellimusi, milles igale kliendile on individuaalne põllumajandustraktorite ostetud osade hindamine. Kõik tooted tarnitakse 24 tunni jooksul pärast tehingu sooritamist. Pärast paki kättesaamist on Teil 30-päevane tagastusperiood.

pixel