Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Tagumised laternad

Leitud üksuste arv: 111

Tagumised kombineeritud tuled haagistele ja haagise numbrimärgi valgustus saadaval üksikult või komplektidena. Populaarne kombineeritud tagatulede seeria firmadelt ASPÖCK , DOBPLAST , FRISTOM . Meie poest saad kõik MULTIPOINT seeria lambid kiire tarnega.

Tagumised kombineeritud tuled haagistele

Tagumised kombineeritud tuled

Tagumised kombineeritud tuled on standardvarustuses gabariiditule, piduritule, udutule, numbritule ja suunatulega. Nende valimisel pöörake tähelepanu kahepoolsete versioonide saadavusele, mis ei ole omavahel asendatavad. Kui vajate haagise paremale küljele tagumist kombineeritud laternat, valige lamp, millel on kiri "parem". Kõik meie poolt pakutavad kombineeritud lambid omavad vastavat kinnitust.

LED kombineeritud lambid

LED-tehnoloogias valmistatud kombineeritud lambid võimaldavad suuremat energiasäästu ja pikemat tööaega. Kombineeritud tagatuledes kasutatavad kaasaegsed LED-id taluvad kuni kümneid tuhandeid tunde katkematut tööd. Ka korpuse disaini osas annavad rohkem võimalusi LED-tagatuled, mis võivad olla õhemad, sest LED-id soojenevad tavalisest pirnist vähem või võivad olla huvitavama kujuga.

Haagiste tagatuled

Kergete haagiste , st nende täismassiga (GVM) kuni 750 kg, haagiste tagatuled ei pea olema varustatud tagurdustulega. Tänu sellele on need saadaval paremate ja säästlikumate hindadega. Tavaliselt on aga ka seda tüüpi laternatel koht tagurduspirni paigaldamiseks, mida saab eraldi osta ja seejärel kasutada igat tüüpi haagistel.
pixel