Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Markerlambid

Leitud üksuste arv: 65

Traditsioonilised ja LED gabariidilambid haagistele, puksiirautodele ja haagissuvilatele. Valge-punased, valged ja oranžid gabariidituled firmadelt FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL ja UNITRAILER. Kõrgeima kvaliteediga markerid lihtsaks kokkupanekuks ja kohene tarnimine kohe saadaval.

LED markerlambid

Haagise gabariidituled

Autohaagiste, poolhaagiste ja muude mootorsõidukite gabariiditulesid tuleb kasutada vastavalt ECE 48 määruses sisalduva Euroopa standardiga rangelt määratletud kriteeriumidele. . Meie kauplusest leiate markerid, mis vastavad kõigile homologeerimisnõuetele ja on mõeldud igat tüüpi haagistele.

LED markerid haagistele

Tänu LED-konstruktsioonile on LED-markerlambid palju vastupidavamad ja nende eluiga on isegi mitukümmend tuhat tundi. Head markerid aitavad pimedal ajal haagisega sõites, sest võimaldavad näha kogu haagise piirjooni. See muudab iga manöövri palju lihtsamaks ja täpsemaks. Olenevalt haagise tüübist kasutatakse standardseid gabariiditulesid, mis on paigaldatud otse haagisele või gabariiditulesid painduval kummist käepidemel. Samuti on olemas eesmised, külje- ja tagatuled. Kõiki seda tüüpi lampe leiate meie veebipoest.

Puksiirauto markerlambid

Puksiirauto valgustust kontrollivad väga sageli kõikvõimalikud talitused teeülevaatuste käigus. Haagise gabariidituled on eriti kasulikud autohaagiste suuruse ja nende töötingimuste tõttu. Väga sageli on tegemist ebasoodsate tingimustega kuskil keset teed või kitsal väljakul, kus puksiirauto kontuuride nähtavus on peale- või mahalaadimise täielikuks õnnestumiseks ja ohutuseks ülioluline.
pixel