Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Harvesteri osad

Leitud üksuste arv: 6

Kombaini osad firmadelt Gates , Profix ja Chiorino . Siit leiate kõik vajalikud osad kombainile Class , Massey Ferguson ja Dronningborg . Meil on külgvikatid rapsile, hüdraulilised ja elektrilised 12 V ja 24 V, samuti külgvikati noad. Sortimendis on ka Claasi kiilrihmad, hammasrihmad elektrilise küljenoa jaoks või rapsi küljenoa juhik. Kui teil on meile küsimusi, võtke meiega ühendust veebivestluse või telefoni teel.

Põllumajandusmasinate osad

Harvesteri varuosade pakkumine

Meie poest leiate Poola tootja Profix õige hüdro- ja elektrilise küljelõikuri. Olenevalt sellest, millist tüüpi rapsi külgnoa valite, pidage meeles, et neil on olulisi erinevusi mitte ainult kaalu, vaid ka kasutuse osas. Hüdrauliline külgvikat sobib suurepäraselt suurtel kruntidel töötamiseks. Tänu sellele, et see on ülimalt vastupidav ülekoormustele, võite olla kindel, et selle kasutamine on võimalik paljudeks aastateks. Elektriline külgvikat on suurepärane lahendus väiksema pindalaga kruntidele. Valides rapsi jaoks elektrilise külglõikuri, saate toote, mis tagab vaikse töö, kõrge kasuteguri ülimalt atraktiivse hinnaga. Kui tunned huvi harvesteri lisaosade vastu, siis meie poest leiad ka rapsi küljenoad. Neid on erineva suurusega, nii et saate hõlpsalt valida külglõikuri jaoks sobiva noa. Pakkumisel on ka erinevas mõõdus Claasi kiilrihmad , heedrihmad , chopperi noad , bajonettid ja elektrisüsteem . Täiendame oma valikut pidevalt uute harvesteri osadega, seega soovitame teil meie kauplust regulaarselt külastada.

Claasi vikatinuga

Klassi nuga on üks enim ostetavaid põllumajandusmasinate osi. Tagab täpse, ühtlase ja sirge lõike saagikoristuse ajal. Tänu soliidsele toodangule on noad kvaliteetsed, tagades nii parima lõike. Klassi noad on valmistatud terasest, mis on korralikult kuumtöödeldud ja induktsioonkarastatud vastavalt klassi juhistele. Tänu selliste testide kasutamisele tagavad kombainile pakutavad osad lõikamisel maksimaalse efektiivsuse.

Massey Ferguson ja Dronningborg kombineerivad osi

Meie kaupluses pakume osi Massey Ferguson kombainile. Kvaliteetsed itaalia päisteibid leiate meie juurest. Teipe on erineva pikkusega, nii et iga huviline leiab endale sobiva pikkuse ja laiuse. Kui otsite Massey Fergusoni kombainile konkreetset osa, mida meil hetkel pakkumises ei ole - kirjutage meile. Tõenäoliselt saame õige kauba kohale tuua 2-3 tööpäeva jooksul . Kõik kaubad saadetakse teele 24 tunni jooksul pärast tehingu sooritamist. Peale tellitud toote kättesaamist on Teil 30 päeva aega põhjust avaldamata tagastada.

pixel