Haagise pistikupesa

Leitud üksuste arv: 16

Haagise pesa 13 või 7 PIN haagise või puksiirauto elektrisüsteemi ühendamiseks autoga. Haakekonksu pistikupesa adapterid võimaldavad hõlpsasti ühendada auto haagisega läbi pistikule paigaldatud adapteri.

Haagise pistikupesa

Haagise pistikupesade adapterid

Haagise pistikupesa adapter, mida tavaliselt nimetatakse nn Haagise pistikupesa vähendamine muutub vajalikuks, kui sõidukil, millega soovime haagist vedada, on pistikupesas erinev arv PIN-koode kui haagise või puksiirauto elektrisüsteemil. Tulede töötamiseks on vajalik juhtmestiku õige ühendamine. Nii et kui tahame vältida trahvi tulede puudumise eest, on pistikupesa adapter asendamatu lisavarustus, ilma milleta ei tohiks me haagise või puksiirautoga reisile asuda.

Haagise pistikupesa adapter

7 PIN adapteri puhul on tegemist paigaldusega, millel puudub tagurdustuld, mida Euroopa standardite kohaselt ei pea monteerima kuni 750 kg GVM-iga kerghaagistele. 13 PIN-koodiga pistikut kasutatakse suurematel haagistel või puksiirautodel ning see võimaldab teil kasutada kõiki juhtmestiku funktsioone. Meie poes pakutavatel adapteritel on korpused valmistatud kvaliteetsest plastikust, mis on vastupidav erinevatele tingimustele ja isegi väga sagedasele ühendamisele ja lahtiühendamisele. Kui te ei tea, millist pistikupesa adapterit valida, võtke meiega ühendust ja meie spetsialistid annavad teile nõu õige toote osas.
pixel