Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Aksessuaarid

Leitud üksuste arv: 131

Lai valik haagiste ja puksiirautode tarvikuid võimaldab teil leida oma haagisele kõige vajalikumad elemendid. Meie veebipoest Unitrailer.pl leiate haagiste põrandahoidjaid, plekkhaakeseadmeid, tõkiskingi, piduritelje rummukatteid ja palju muid haagiste tarvikuid. Kui teil on meile küsimusi - võtke meiega ühendust veebivestluse või telefoni teel. Aitame teid hea meelega tellimuse täitmisel!

Haagise tarvikute kohaletoimetamine 24h!

Tänu pidevalt laienevale müügipakkumisele leiate meie kauplusest nüüd enamuse haagiste ja puksiirautode vajalikest ja lisatarvikutest. Siit leiate nii väikesi haagiste elemente, nagu: kiilkonksud , kandilised U-poldid , terasest murdejooned või isegi tentkäepidemed , aga ka haakekonksu kuuli , tõkiskingi või presendiga raami . Kui teil on probleeme konkreetse toote leidmisega - võtke meiega ühendust. Aitame teil leida otsitavad haagise osad. Enamik saadetisi tehakse 24 tunni jooksul, nii et pakk jõuab sinuni 2-3 tööpäeva jooksul.

Veokonksu kuul

Winterhoffi haakekuul on valmistatud terasest maksimaalse täismassiga kuni 3500 kg . Seda saab paigaldada haagistele, quadidele, sõiduautodele ja traktoritele. Tänu sellele, et laiendame pidevalt oma müügipakkumist, leiate meie kauplusest nüüdsest põllumajandusmasinate osad - sealhulgas traktoriosad ja kombaini osad. " KUB 50-3500 KG " konksumudelil on veetava haagise lubatud täismass (GVW) kuni 3500 kg ja maksimaalne rõhk konksu kuulile kuni 200 kg Mutter ja seib kuuluvad komplekti Miks tasub valida Winterhoffi tooteid Kuna neid iseloomustab kõrgeim kvaliteet ja töökindlus, siis soovitame neid ja kasutame oma haagistes, sest need pole meid kunagi alt vedanud.

pixel