Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Haagise veljed

Leitud üksuste arv: 17

Vastupidavad veljed autohaagistele paljudes variantides ja suurustes. Terasrattad igat tüüpi haagistele kiire kohaletoimetamisega.

haagise veljed

Haagise veljed

Haagise veljed peavad olema väga vastupidavad. Tugevast terasest valmistatud need võivad olla vastupidavad igasugustele kahjustustele, nt teepervele või sügavamasse auku sõitmisel. Koormata haagise puhul poleks see ka tavavelgede puhul suurem probleem, kuid olukord muutub, kui haagis on koormatud maksimaalse kandevõimeni. Just siis hakkab tähtsust saama velje klass, mis peab vastu pidama veel paarsada või isegi mitu tuhat kilogrammi.

Puksiirautode veljed

Puksiirautode veljed tuleb esmalt kohandada antud teljele kinnituspoltide jaoks mõeldud aukude osas ja seejärel olema puksiirauto antud täismassiga lubatud kandevõime piires. Olenevalt sellest, kas vajate velgi Šveitsi veokile või moodsama ja madalama konstruktsiooniga puksiirautole, tuleb valida õige mudel. Praegu on moodsate puksiirautode kõige levinum suurus 10-tollised veljed . Vanemate puksiirautode jaoks nn Šveitsi autodele on soovitatav kasutada 13- või 14-tollisi velgi .

pixel