Valige oma keel
riik
bulgaaria
tšehhi
taani
saksa
kreeka
hispaania
prantsuse
itaalia
leedu
läti
hollandi
norra
poola
portugali
rumeenia
slovaki
sloveeni
rootsi
ukraina

Lisavarustus

Leitud üksuste arv: 78

Lisavarustus autohaagistele : katted, raamid, bis-küljed, võrkküljed kõikidele UNITRAILER haagiste mudelitele.

Autohaagiste varustus

Autohaagiste riiulid

Auto haagise riiulid on konstruktsioonid, mis võimaldavad tõsta haagise transpordipinda ja panna sellele kaitsepresendi. Riiulid on vastavalt vajadusele erineva kõrgusega. Meie kauplusest leiate nii tasapinnalisi raame haagistele kui ka raame kõrgusega 40 kuni 140 cm . Riiulid on valmistatud mõõtude järgi ja sobivad UNITRAILER haagistele. Standardina müüme neid komplektis koos presendiga, kuid vajadusel saame pakkuda ka iseseisva tootena.

Presentkatted autohaagistele

Haagiste esikatted tuleb õmmelda raami või transpordipinna suuruse järgi, kui tegemist on tasapinnalise presendiga. Nende ülesanne on kaitsta haagisele laaditud kaupa ilmastikutingimuste eest: vihm, lumi, tuul või päike. Valmistatud veekindlast materjalist, võimaldavad need haagisel ohutult transportida igat tüüpi kaupa, olenemata väljas valitsevast ilmast. Presendid kinnitatakse haagise külgedele spetsiaalse elastse nööriga, mis on pandud kattekonksudele. Tänu sellele on need alati ideaalselt venitatud ning pealepanemine ja äravõtmine käib koheselt.

Lisalauad haagistele

Bis- või võrgusilma küljed on veel üks väga kasulik autohaagiste lisavarustuse element. Haagiste lisaküljed suurendavad haagise transpordipinda, võimaldades laadida rohkem kaupa. Puhvetkapid bis on 4-st painutatud lehest valmistatud puhvetkapi lisakomplekt. Need on identsed nendega, mida haagises standardvarustuses kasutatakse. Võrkküljed on teistsuguse struktuuriga, mis võimaldab paremini transportida erinevaid materjale, nt lehti või oksi. Igat tüüpi lisakülgi saab paigaldada ka raami või presendiga, luues tervikkomplekti ja suurendades oluliselt haagise võimalusi.
pixel